Mayıs 10, 2022 - Mayıs 18, 2022

Şirket Sahibi / Ortağı Öğretim Üyelerine Çağrı - TÜBİTAK Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi

Değerli Öğretim Üyelerimiz,

TÜBİTAK öncülüğünde oluşturulan Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi’nde Özyeğin Üniversitesi’nin en iyi şekilde temsil edilebilmesi için desteğinize ihtiyacımız var.

Güncel olarak veya geçmişte resmileşmiş bir şirket sahipliğiniz veya bir şirkete ortaklığınız varsa / olduysa linkteki kısa anketi (~2 dakika) doldurarak bu önemli çalışmaya katkı sağlayabilirsiniz.

Akademisyenlerimiz tarafından kurulan ve akademisyenlerimizin ortak olduğu şirketler endeks kapsamında değerlendirilen önemli bir veri seti olduğundan, sağlayacağınız şirket verileri endeks çalışması kapsamında TÜBİTAK'a raporlanacaktır.

Özyeğin Üniversitesi Girişimcilik Merkezi'ne kurucu / ortak oldukları şirketlerle ilgili olarak 2021 yılı içerisinde bildirimde bulunan öğretim üyelerimiz ile şirketlerinin güncel durumlarını teyit amaçlı bireysel bazda iletişime geçilecektir.

Bu çalışmaya katılım için son tarih 14 Mayıs 2022, Cumartesi günüdür.

Bu çalışma ve/veya girişimcilik alanındaki sorularınızla ilgili olarak girisimcilik@ozyegin.edu.tr adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Değerli desteğiniz için teşekkür eder ve girişimcilik çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Saygılarımızla,
Girişimcilik Merkezi