Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Mayıs 12, 2022

Özyeğin Üniversitesi Alp Alkaş Perakende ve Gayrimenkul Merkezi'nin GYODER iş birliğiyle düzenlenen “Gayrimenkul Geliştirme ve Finansmanı Sertifika Programı” Bugüne Kadar 66 Mezun Verdi

Özyeğin Üniversitesi Alp Alkaş Perakende ve Gayrimenkul Merkezi'nin GYODER iş birliğiyle düzenlenen “Gayrimenkul Geliştirme ve Finansmanı Sertifika Programı”nın bu dönem 4. mezuniyet töreni gerçekleşti. Gayrimenkul sektörünün tecrübeli yöneticileri, hukukçuları ve Özyeğin Üniversitesi'nin değerli akademik kadrosu tarafından gayrimenkul geliştirme ve finansmanı alanındaki profesyonellerin sektörel ihtiyaçlarına cevap vermek için hazırlanan program, dünyaya açılan Türk markalarının ve yatırımcılarının doğru adımlarla büyümesi için gereken pratik bilgi ve tecrübeleri akademik donanımla bir arada veriyor.

11 Mayıs 2022 Çarşamba günü Swissôtel’de gerçekleşen 4. mezuniyet törenine çevrim içi katılan Rektörümüz Prof. Dr. Esra Gençtürk törende şunları kaydetti; “Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bizim de üniversite olarak çok önem verdiğimiz bir program, sürdürülebilir olması ayrı bir başarı metriği. Sektörün sahiplenmesi de en büyük kazanımlardan biri. Her birinizi canıgönülden tebrik ediyorum. Hayat boyu öğrenmeyi sizler bir fiil gerçekleştiriyorsunuz ve zoru da başarıyorsunuz. Birçok sorumluluğu eş zamanlı yürütürken, eğitimi de hakkını vererek buraya dahil etmeniz bizi ayrıca gururlandırıyor.”

Toplamda 66 mezun veren programın bu dönemi hibrit olarak gerçekleşti.