Tem 21, 2022 - Eyl 19, 2022

2022-2023 Akademik Yılı Öğrenim Ücretleri

Sevgili Öğrenciler,

Bildiğiniz üzere Üniversitemizde öğrenim ücretleri Mütevelli Heyeti tarafından belirlenmekte olup, öğrenime devam eden mevcut öğrencilerin öğrenim ücretleri de enflasyon oranında artış göstermektedir.

2022-2023 akademik yılı öğrenim ücretleri, TÜİK tarafından ilan edilen Haziran ayı yıllık enflasyon oranı (78,62%) gözetilerek belirlenmiş olup, ücretler Öğrenci Hizmetleri - Ücret ve Ödemeler web sayfasında yayınlanmıştır.

Belirlenen öğrenim ücretlerine buradan ulaşabilirsiniz. Giriş yılınıza göre belirlenen ücreti kontrol etmeniz gerektiğini hatırlatırız.

Akademik takvimde belirlenen öğrenim ücreti ödeme tarihleri aşağıda sunulmuştur. Ödemeler hakkında detaylı bilgilendirmeler, belirlenen tarihler öncesinde MyOZU üzerinden yapılacaktır.

Kayıt yenileme ve ders kayıt işlemlerinizi yapabilmeniz için ödeme işlemlerinizi ilan edilen tarihlerde tamamlamanız gerektiğini hatırlatır, varsa adınıza ödeme yapacak kişileri bilgilendirmenizi ve ödemelere ait işlemlerinizi tarafınıza iletilen tarihleri dikkate alarak gerçekleştirmenizi rica ederiz.

*Mezuniyetine 18 kredi kalan öğrencilerin öğrenim ücreti ödemeleri, ders ekleme-bırakma dönemi sonrasında yapılacak olup, ilgili öğrencilere konuyla ilgili detaylı bilgilendirme yapılacaktır.

Başarılı bir akademik yıl geçirmenizi dileriz.

Saygılarımızla,

Öğrenci Hizmetleri