Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Oca 23, 2023 - Haz 09, 2023

2023 Bahar Lisans Ders Kayıtları

Sevgili Öğrencilerimiz,

2022-2023 Bahar döneminde geçerli olan ders işleniş biçimleri, belirlenen yöntemlere göre uygulanacak çerçeve, ders ve sınav kuralları daha önce ilan edilmişti. İlan edilen kurallara myOZU’den; açılan derslere ise (syllabus) Açılan Dersler sayfasından; açılan derslerin işleniş biçimine buradan erişebilirsiniz. 

Ders kayıtları için aşağıdaki linklerde yer alan sayfaları dikkatle incelemenizi, Öğrenci Hizmetleri ve akademik birimler tarafından her ders kayıt döneminde yapılan bilgilendirmeleri takip etmenizi önemle hatırlatırız.

1. Dönemine Başlayan Öğrencilere Önemli Bilgilendirme

Tüm Öğrenciler için Ders Kayıtları Hakkında Hatırlatma

Ders Kayıt Kuralları

Ders Kayıt Ekranında Sıkça Alınan Uyarılar

Açılan Dersler, Ders Programları, Ders İzlenceleri

Bazı Derslerle İlgili Alınan İlkesel Kararlar

Önyüklenen Derslerle İlgili Bilgilendirmeler

Fakülte / Yüksekokul / Enstitü İletişim Bilgileri

 

Ders kayıtlarından önce SISde yer alan “Akademik Bilgiler” menüsündeki "Mezuniyet Denetimi Çalıştırma" ekranından "Mezuniyet Denetim Raporu"nuzu çalıştırarak daha önce tamamladığınız ve almanız gereken derslerle birlikte varsa Fakültenizin ilan ettiği intibak kurallarını kontrol etmenizi ve derslerinize ders planında yer alan sıraya göre kayıt olmanızı tavsiye ederiz.

Online işlenecek derslerle ilgili bilgiler (derse katılım linki, ders materyalleri, vb), dersin hocası tarafından ders öncesinde sizlerle LMS / email aracılığıyla paylaşılacaktır. Sorularınız olması halinde dersi sunan öğretim elemanlarınız ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

Yüz yüze derslerin online takip edilmesi söz konusu olmayacaktır. 2023 bahar döneminde hiçbir yüz yüze derse devam etmek istemeyen öğrencilerimizin, akademik danışmanları ile görüşerek, akademik planları çerçevesinde çevrim içi dersleri seçmeleri tavsiye edilir.

Öğrenci servisleriyle ilgili taleplerinizi Öğrenci Konseyi ile paylaşabilirsiniz. 

2022-2023 Bahar dönemi ders kayıtları 6 - 8 Şubat 2023 tarihleri arasında aşağıdaki planlamaya göre yapılacaktır. Ders kayıtları başlamadan önce lütfen SIS üzerinden kaçıncı sınıf olduğunuzu kontrol ederek ders kayıt zamanlarına dikkat ediniz.

Detaylı tarihlere Akademik Takvimden ulaşabilirsiniz.

Tüm öğrencilerimize başarılı bir akademik dönem dileriz. 

Öğrenci Hizmetleri