Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Eyl 19, 2022 - Eki 15, 2022

Le Cordon Bleu Hafta Sonu Mutfak Programı 15 Ekim'de Başlıyor!

Hafta Sonu Mutfak Programı 15 Ekim'de Başlıyor!

Mutfakta kendini geliştirmek ve güven kazanmak isteyen, zamanı kısıtlı olan, hafta sonunu değerlendirmek isteyen mutfak meraklıları için hazırlanmış bir programda Le Cordon Bleu’nün deneyimli şefleriyle beraber 10 hafta Cumartesi günleri 6 saat boyunca mutfağa dair çeşitli teknikleri ve püf noktalarını öğreneceğiniz eğitim başlıyor.

Le Cordon Bleu Master Şeflerinden öğreneceğiniz teknikler sayesinde sevdiklerinizi şaşırtacak lezzette yemekler yapacak, harika sofralar hazırlayacak, kendi evinizin şefi olacak hem bilgiye hem de pratiğe sahip olacaksınız.

Üstelik bu eğitimin sonunda “Le Cordon Bleu Sertifikası" ile ayrılıyor olacaksınız.

YENİ DÖNEM

15 Ekim - 24 Aralık 2022

Program İçeriği

1. Hafta – Bıçak Kullanım Teknikleri,
2. Hafta – Temel Et Suyu, Soslar ve Çorbalar,
3. Hafta – Soteleme, Izgara / Kızartma ve Tavada Pişirme Teknikleri,
4. Hafta – Rosto ve Sous–Vide'de Pişirme Teknikleri,
5. Hafta – Ağır Ateşte Pişirme ve Güveç Pişirme Teknikleri,
6. Hafta – Poşeleme ve Buharda Pişirme Teknikleri,
7. Hafta – Pirinç, Tahıl ve türevleri, Taze Makarna Pişirme Teknikleri,
8. Hafta – Pasta ve Tatlılar,
9. Hafta – Yumurta ve Kahvaltı Menüsü,
10. Hafta – Pazar Sepeti ile Menü Planlaması    

10 Hafta / Cumartesi günleri

60 Saat

 

Öğrenim Ücreti (2022) Burslu (2022)
41.250 TL 23.000 TL

 

Özyeğin Üniversitesi öğrencileri, mezunları ve mensupları burslu ücretten kabul edilir. 

Detaylı Bilgi için aşağıdaki linkten websayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 

Hafta Sonu Mutfak Programı