Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Ara 11, 2017

14. Ulusal İç Mimarlık Öğrencileri Buluşması üniversitemizde gerçekleştirildi

14.Ulusal İç Mimarlık Öğrencileri Buluşması, 2 – 3 Aralık 2017 tarihlerinde, “Tasarımda Metafor’’ temasıyla üniversitemizde gerçekleştirildi. Türkiye’nin dört bir yanından iç mimarlık öğrencilerinin katıldığı etkinliğimizde Murat Germen, Yılmaz Zenger ve Cem Yücel’in de aralarında olduğu önemli isimler konuşmacı olarak yer aldı.

“Tasarımda Metafor” kavramının ana tema olarak belirlendiği dev buluşmaya 40 üniversitenin İç Mimarlık, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümlerinden 480 öğrenci katıldı. 27 atölye çalışmasının gerçekleştiği etkinliğimizde toplam 300 öğrencinin katıldığı atölyelerde elde edilen ürünler etkinliğimizin ikinci günü sergilendi. Çeşitli alanlarda uzman mimar, iç mimar, endüstri ürünleri tasarımcısı, aydınlatma tasarımcısı, akustik uzmanı ve sanatçılar sunumlarını yaparak çalışmalarındaki yaklaşımları anlattı.

Öte yandan kampüsümüzde düzenlenen organizasyonun ikinci gününde Murat Germen, Özgül Öztürk, Cem Yücel, Azize Yıldız, Tanju Kılıçarslan, Muhammet Taşlı, Yılmaz Zenger, Ali Berkman, Suzi Levi, Ayşim Bulut, Demir Obuz ve Nil Deniz katılımcılar iç mimarlık öğrencileriyle tecrübelerini paylaştı, tasarım ve mimari fikirler konularında görüşlerini paylaştı.