Ara 01, 2022 - Ara 08, 2022

İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerine en iyi bildiri ödülü

28 Eylül 2022 tarihinde Erciyes Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü, Geoteknik Anabilim Dalı ev sahipliğinde düzenlenen 2. Ulusal Genç Geoteknik Mühendisleri Sempozyumu'nda Özyeğin Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerimizin sunmuş oldukları ve aynı zamanda da bitirme projeleri de olan "Mikrobiyolojik kaynaklı kalsit çökelmesinin (MICP) zemin özellikleri iyileştirilmesi için kullanımı" adlı bildiri sempozyum seçici kurulu tarafından "en iyi bildiri" olarak seçilmiştir. Bildiri yazarları Ahmet Mert Kavala, Tolga Aydın, Mahmut Kerem Sarıkaya, Deniz Kuran, Tulga Okay, Kaan Kara, Safiye Feyza Çinicioğlu, Zeynep Başaran Bundur, Ayşen Çelebi ve Ali Reza Negahdar adına ödül töreninde birincilik ödülü Mert Kavala, Tolga Aydın ve Kerem Sarıkaya tarafından alınmıştır.