Ara 13, 2022 - Ara 31, 2022

Özyeğin Üniversitesi’ne "Yılın Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Ödülü"

Özyeğin Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, BLUESKY Havacılık Başarı Ödülleri kapsamında, "Yılın Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi" ödülüne layık görüldü. Ulusal ve uluslararası çapta havacılık sektörünü ileri taşıyan kurum ve kuruluşların değerlendirildiği ödül programında, Özyeğin Üniversitesi bu alana sunduğu akademik katkı ve sektörlerle iç içe eğitim anlayışı dolayısıyla ödülün sahibi oldu. Fakülte aynı zamanda sürdürülebilirlik, yenilikçilik, ekip çalışması, iletişim, ileri bilgi teknolojileri ve etik değerler konularında bilgi ve beceriler ile donatılmış, lider havacılık profesyonellerini yetiştirme çalışmaları dolayısıyla öne çıkan akademik kuruluş oldu. Düzenlenen ödül töreninde Özyeğin Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Baş Yer Dersi Öğretmeni Emekli Kaptan Pilot Bülent Aksum, Üniversite adına ödülü aldı.

Havacılık endüstrisinin başarılarını tescillemek, kutlamak ve onore etmek hedefiyle düzenlenen BLUESKY Havacılık Başarı Ödülleri, her yıl özel bir jüri değerlendirmesi sonucu sektörün en iyilerini belirliyor.