Oca 03, 2023 - Oca 31, 2023

Özyeğin Üniversitesi Öğretim Üyesi Enis Yalım, Türkiye'nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri Arasında Yer Aldı

Özyeğin Üniversitesi İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Programı öğretim üyelerinden Enis Yalım, Türkiye'nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri listesinde yer aldı. 2013 yılından bu yana LODER (Lojistik Derneği) ve Slimstock tarafından titiz bir değerlendirme sonucu yayınlanan liste, Türkiye’deki en etkili Tedarik Zinciri Yöneticilerini belirliyor. Yöneticiler, yarattıkları katma değer ve hayata geçirdikleri projeler kapsamında bu ödüle layık görülüyor.

Bu yıl 8’incisi düzenlenen Türkiye'nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri ödülleri, Tedarik Zinciri Yönetiminin öneminin ve küresel ticarete sağladığı faydanın bilinirliğinin artırılması, genç yeteneklerin ve mezun adaylarının bu alanda kariyer yapmasının teşvik edilmesi ve sektörde başarılı projelerle ilgili farkındalık yaratılması amacıyla düzenleniyor. Bu yıl 20 liderin yer aldığı listede, profesyoneller rekabetçilik, yenilikçilik ve liderlik özellikleri doğrultusunda alanında uzman bir jüri tarafından değerlendirildi.