Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Oca 05, 2023 - Oca 31, 2023

Özyeğin Üniversitesi, 2 Dalda Universum Global Başarı Sertifikasının Sahibi Oldu

Özyeğin Üniversitesi, dünyanın lider işveren markası araştırma ve iletişim şirketi Universum Global tarafından sunulan iki önemli sertifikayı almaya hak kazandı. Her yıl küresel ölçekte yaklaşık 3 bin akademik kurumdan 1 milyonu aşkın öğrenci ve yeni mezun profesyoneller ile yapılan araştırma sonucu olarak üniversitelere sunulan Universum sertifikaları, eğitimde mükemmelliği sürdürülebilir kılmak üzere veriliyor.

2022 yılında yapılan değerlendirme sonucunda Özyeğin Üniversitesi, Türkiye’deki üniversiteler arasında gösterdiği üstün başarı ile ‘Outstanding Employability’ ve ‘Outstanding Institutional Offering’ sertifikalarını aldı. ‘Outstanding Employability’ sertifikası, Özyeğin Üniversitesi’nin öğrencilerinin akademik gelişimi kadar mesleki gelişimine olan adanmışlığı ve bu sayede onlara çok çeşitli iş fırsatları ve kaynaklar yaratma becerisi dolayısıyla verildi. ‘Outstanding Institutional Offering’ sertifikası ise Özyeğin Üniversitesi öğrencilerine sunulan yüksek kalitede eğitim olanakları ve kurumun sahip olduğu kaynaklar ve değerler dolayısıyla verildi.

Alanında öncü olan Universum Global, yetenek yönetimi, araştırma, çalışan deneyimi ve işveren markası alanlarında küresel çapta prestijli çalışmalara imza atıyor. Akademik kurumların değerlendirildiği öğrenci ve yeni mezun deneyimi araştırmasıyla da gençlerin sesinin duyulmasına olanak sağlıyor. Gençlerle yapılan değerlendirmeler sonucu sunulan sertifikalar, uluslararası çapta önemli bir başarı göstergesi olarak görülüyor.