Oca 20, 2023 - Oca 31, 2023

Özyeğin Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Özge Samancı, Osmanlı ve Türk Mutfağına dair görüşlerini paylaştı

Le Cordon Bleu iş birliği ile Türkiye’de gastronomi ve mutfak sanatları alanında öncü çalışmalara imza atan Özyeğin Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümüze Başkanlık eden Doç. Dr. Özge Samancı iki farklı kanalda konuk konuşmacı olarak yer aldı. Samancı, TRT Türk kanalında yayınlanan Günaydın Hayat programında sunucu Cevahir Turan’ın konuğu oldu ve Osmanlı-Türk mutfağı alanına dair önemli paylaşımlarda bulundu. Samancı, ayrıca TRT World'de yayımlanan ‘Across the Balkans’ programında Nafisa Latic’in Balkan ve Osmanlı mutfağı arasındaki ilişkiye dair sorularını yanıtladı.

Programları izlemek için:
TRT Türk-Günaydın Hayat www.youtube.com/watch?v=yApJpAvchzk