Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Oca 25, 2023 - Mar 10, 2023

Summer School 2023: Emlyon Business School, Fransa

Partner kurumumuz Emlyon Business School (Fransa) tarafından iletilen Summer Schools 2023 programı ile ilgili duyuruyu tüm öğrencilerimizle paylaşmak isteriz. Kurumun ilettiği bilgilere ve detaylara aşağıda ulaşabilirsiniz.  

Yaz okulu programına başvurmak isteyen öğrencilerin talebini öncelikle 9 Mart, Perşembe, 15:00'a kadar international.relations@ozu.edu.tr  adresine eposta göndererek Uluslararası Değişim Programları Birimi'ne iletmesi gerekmektedir. Partner kuruma yaz okulu başvurularının ofisimiz tarafından yazılı teyit ile yapılması gerektiğinden, ofisimize iletilmeyen başvurular geçersiz sayılacaktır. 

Yaz okulundan alınan derslerin ve kredilerin ÖzÜ transkriptine intibakı isteğe bağlıdır ve Fakülte/Yüksekokul/Enstitü’nün onayına tabidir. Yaz okulundan aldığınız derslerin ya da kredilerin ÖzÜ transkriptinize transfer edilmesini talep ediyorsanız, yaz okulu ders kaydınızı tamamlamadan önce mutlaka Fakülte/Yüksekokul/Enstitü sekreteriyle iletişime geçip sürece dair bilgi edinmeniz ve onay almanız gerekmektedir. Akabinde alınan onayın ofisimize iletilmesi gerekmektedir. Yaz okulu derslerinin ÖzÜ transkriptinize transfer etme talebiniz bulunmuyorsa yine international.relations@ozu.edu.tr eposta adresimize talebiniz bulunmadığına dair bildirimde bulunmanız beklenmektedir. 

Uluslararası Değişim Programları Ofisi olarak yaz okulunun detaylarına dair bize sağlanan bilgiler dışında bilgiye sahip olmadığımızı belirtmek isteriz. Daha ayrıntılı bilgiye ihtiyacınız olursa doğrudan Emlyon Business School ile iletişime geçebilirsiniz. 

Uluslararası Değişim Programları Ofisi 

 

-----

We are delighted to inform you that emlyon business school will offer a summer school next June/July 2023 on our Ecully campus.

From June 14th to June 23th, 2023: Advanced Strategy

From June 26th to July 5th, 2023: Wine Marketing & Wine Culture

Summer School 2023 brochure, Welcome Guide

The application deadline to OzU is March 9th.

The application deadline is Monday, April 3rd. (Only nominated students will be able to apply)

For the accommodation and visa issues, our international team will be able to help the students: 

Visa: internationaloffice@em-lyon.com

Accommodation: housing-lyon@em-lyon.com

We will be happy to welcome you to our summer school 2023!

If you have any questions, please do not hesitate to contact the emlyon business school mobility team.

Contact: incoming.master@em-lyon.com