Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Şub 06, 2023 - Şub 24, 2023

Kahramanmaraş Depremi ve Derslerin Başlangıcı

Değerli ÖzÜ Mensupları;

Rektörümüzün MyOzU duyurusunu takiben biz de Öğrenci Hizmetleri olarak depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralananlara acil şifalar dileriz.

Güncel gelişmeler doğrultusunda Üniversitemiz Senatosu tarafından 2023 Bahar Dönemi derslerinin 13 Şubat Pazartesi günü başlama kararı alınmıştır.

Ders kayıt ve ders ekleme-bırakma tarihlerinde değişiklik yapılmamıştır; ancak deprem bölgesinde olduğu için kayıtlarını yapamayan öğrencilerimize, bu dönem derslere devam etmek istedikleri takdirde, akademik birimlerle koordineli şekilde destek sağlayacağımızı bildiririz.

Ayrıca Rektörümüzün duyurusunda yer alan form aracılığıyla bölgede bulunan öğrencilerimizin durumlarını paylaşmalarını; ve akademik konularda bilgi almak istemeleri halinde bize 0 (216) 564 90 00 numaralı telefondan veya student.services@ozu.edu.tr adresinden ulaşabileceklerini hatırlatmak isteriz.

Deprem bölgesinde bulunan tüm mensuplarımıza tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

Üniversite Yönetiminin alacağı ve uygulayacağı kararların, yetkili kamu kurumlarının yapacağı bilgilendirmeler ve yönlendirmelere tabi olduğunu; bu bilgilendirmeler ve yönlendirmelere göre gerekli güncellenmelerin ivedilikle yapılıp, tüm ÖzÜ Mensuplarına başta Öğrenci Hizmetleri olmak üzere ilgili birimler tarafından duyurulacağını hatırlatırız.

Öğrenci Hizmetleri