Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Şub 18, 2023 - Mar 04, 2023

2023 Bahar Öğrenim Esasları II

Değerli ÖzÜ Mensupları,

2023 Bahar Öğrenim Esasları başlıklı duyurumuzun ardından gelen sorular nedeniyle ek açıklama yapma ihtiyacı doğmuştur.

  • Duyuruda belirtildiği üzere çevrimiçi derslerin SIS üzerinde sınıf atamaları kaldırılmamıştır ve öğrencilerimiz bu ders saatlerinde ilgili sınıflarda dersi takip edebileceklerdir.
  • Tanımlanan bu uygulama özelinde öğretim elemanlarımız çevrimiçi dersleri sınıflardan senkron olarak veriyor olacaklardır. İngilizce Hazırlık ve lisansüstü programlarımıza ait derslerimizin uygulama esasları ilgili birimlerimiz tarafından ayrıca duyurulacaktır.
  • Yapılan açıklamada öğrencilere sunulan çevrim içi imkanı esas alınmış olup, öğrencilerin ders saatinde ders için tanımlanmış derslikte bulunma mecburiyeti yoktur.
  • Ayrıca, derslerin ilk haftasında yüz yüze uygulamalı derslerde devam mecburiyeti aranmayacaktır. Çevrimiçi derslerde devam zorunluluğu uygulanmayacağı daha önce duyurulmuştu.
  • Derslere ait ofis saatleri çevrimiçi olabileceği gibi yüz yüze de yapılabilecektir.
  • Yine yapılan açıklamada duyurulduğu gibi, tüm idari ve akademik faaliyetlerimizin kampüste yüz yüze devam edeceğini önemle hatırlatırız. Bununla beraber, kampüste olamayan öğrencilerimiz için sunulabilecek çevrimiçi destekler, ilgili birimlerimiz tarafından duyurulacaktır.

2023 Bahar Dönemi Uygulama Esasları, yukarıdaki açıklamalar doğrultusunda ayrıca güncellenmiştir.

Bilgilerinize sunarız.

Öğrenci Hizmetleri