Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Kas 03, 2022

Fakültelerimizin Yeni Dönem YKS Birincileri, Rektörümüzün Özel Davetinde Başarı Belgelerini Aldılar

Rektörümüz Prof. Dr. Esra Gençtürk, Özyeğin Üniversitesi’nin yeni dönem Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Fakülte Birincileri ile bir araya geldi.

Fakültelerine bu yıl en yüksek YKS puanı ile giren öğrencilerimiz; Safir Ergin (Havacılık ve Uzay Bilimleri), Besra Güven (Hukuk), Zeliha Çelik (İşletme), Kerem Yaslıçimen (Mimarlık ve Tasarım), Emir Ali Şahinoğulları (Mühendislik), Havva Nur Akbulut (Sosyal Bilimler) ve İrem Kuşkıran (UBYO) kendileri için gerçekleştirilen davette Rektörümüz Prof. Dr. Gençtürk’ten başarı belgelerini aldılar.

Bu kapsamda L’Atelier Bleu’da gerçekleştirilen öğle yemeğinde konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Gençtürk, Özyeğin Üniversitesi’nin yaşamla iç̧ içe, araştırmacı ve girişimci bir öğrenim merkezi olarak topluma hizmet verdiğinin altını çizerek, “Dönüşüm yolculuğunuzda üniversitemizin sunduğu sayısız fırsattan yararlanmanızı ve özellikle mesleki hayatınıza katkısının büyük olduğunu düşündüğüm sektörel gelişiminizi ön planda tutmanızı tavsiye ederim. Toplumsal faydayı önceliklendiren girişimleriniz, sürdürülebilirlik temelli faaliyetleriniz ve sosyal sorumluluk çalışmalarınız hakkında bilgi almayı sabırsızlıkla bekliyorum. Hepinize yeni başlangıçlar ve iz bırakan deneyimlerle dolu verimli bir eğitim hayatı diliyorum. ÖzÜ ailesine hoş geldiniz.” dedi.