Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Ara 28, 2022

Rektörümüz, EFEB Bursiyerleri ile Buluştu

Rektörümüz Prof. Dr. F. Esra Gençtürk, Eğitimde Fırsat Eşitliği Burs Programı 2022 Bursiyerleri ile L’Atelier Bleu Restaurant’da "Rektör Buluşması" etkinliğinde bir araya geldi. Etkinlikte, 29 EFEB programı bursiyerinin Özyeğin Üniversitesi'ndeki değişim yolculuklarına dair soruları yanıtlandı ve sunulan olanaklar aktarıldı.

Prof. Dr. Gençtürk öğrencilerle yaptığı sohbette “Öğrencilerimizin kendilerini keşfetmelerini, yeni nesil yetkinlikler geliştirmelerini ve fark yaratan bireyler olarak mezun olmalarını önemsiyoruz. Bu amaç doğrultusunda, sizlere akademik, mesleki, sosyal ve kültürel yönden en iyi koşulları sunmak vazifemiz. Diliyorum ki bu koşullardan en iyi şekilde faydalanacak ve hem bireysel hayatınız hem de toplumumuz ve dünyamız için üstün değerler yaratacaksınız” dedi.

Yemeğe aynı zamanda Öğrenci Dekanı Hanife Nilüfer Uğur Dalay, Sektörel Eğitim ve Profesyonel Gelişim Direktörü Jülide Melda Alpaydın, Kurumsal İlişkiler ve Bütünleşik İletişim Direktörü Özlem Yalçın, Yurtiçi ve Yurtdışı Tanıtım Koordinatörü Tuba Beceren de eşlik etti. Program, Rektörümüz tarafından EFEB programı bursiyerlerine bursiyer sertifikalarının verilmesi ile sona erdi.