Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Ara 28, 2022

Mütevelli Heyeti Başkanımız ve Rektörümüzün Katılımlarıyla Kıdem Ödülleri Töreni Gerçekleşti

Özyeğin Üniversitesi akademik ve idari kadrolarında 5., 10. ve 15. yılını tamamlayan çalışanlara başarı plaketlerinin sunulduğu Kıdem Ödülleri Töreni 28 Aralık 2022 tarihinde Öğrenci Merkezi Forum alanında Mütevelli Heyeti Başkanımız Hüsnü Özyeğin’in katılımı ile gerçekleşti. Çalışanlara Hüsnü Özyeğin ve Rektörümüz Prof. Dr. Esra Gençtürk tarafından plaketleri takdim edildi.

Törende konuşma yapan Hüsnü Özyeğin; “Özyeğin Üniversitesi benim için büyük bir öneme sahip. Ne mutlu ki kampüsün ilk taşının konduğu günden bu yana Özyeğin Üniversitesi’nin gelişim yolculuğunda yer almak nasip oldu. Biliyorum ki bu kurumun asli değeri akademik ve idari kadrosudur. İlk günden hedefimiz tüm öğrencilerimizin birer dünya vatandaşı olmasıydı. Bugün dünyanın dört bir yanında kendi alanına liderlik eden mezunlarımız bu amacımıza ulaştığımızı kanıtlıyor. Onlarla gurur duyuyorum ve bunu mümkün kılan sizlere de müteşekkirim. Bu sayede bugün öğrenci memnuniyetinde birinci sıradayız ve 15 yılda başardıklarımızla daha iyiyi inşa etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Prof. Dr. Gençtürk ise “Bir eğitim kurumunda çalışmak sıra dışı bir deneyimdir. Çünkü gençlerin yaşamlarına dokunmak gibi önemli bir misyonu vardır. Bizler de her gün bunun huzuruyla uyuyabildiğimiz için çok şanslı bir ekibiz. Sizlerin sayesinde Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen öğrencilerimizin hepsi kendilerini evlerinde hissediyor. Aynı zamanda yeni çağa uygun, yeni nesil bir eğitimle kendi potansiyellerini gerçekleştirecekleri bir gelişim ve dönüşüm sürecinden geçiyorlar. Bunun için her birinize gönülden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.