Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Oca 05, 2018

LinkProfessional ve myOZU Mezunlarımızın Kullanımına Açılmıştır

Değerli Mezunumuz,

LinkProfessional  (https://ozyegin-csm.symplicity.com/students/)  ve myOZUmezunlarımızın kullanımına açılmıştır.

LinkProfessional lisans mezunlarımızı Sektörel Eğitim ve Profesyonel Gelişim Birimimize bağlayan web tabanlı bir sistemdir. Bu sistem aracılığıyla, CV’nizi sisteme yükleyebilir, staj ve iş pozisyonlarına başvuru yapabilir, duyuruları takip edebilirsiniz.  

Ayrıca, çalıştığınız kurumların İnsan Kaynakları Bölümlerini bu sayfada staj ve iş ilanı yayınlayabilecekleri konusunda bilgilendirirseniz, ÖzÜ öğrencileri ve mezunları firmanızın ilanlarını takip edebilir.

 

myOZU ise, Özyeğin Üniversite öğrencileri, mezunları ve çalışanlarının üniversitemize dair gereksinim duyacakları bilgilere ulaşabilecekleri bir arayüz sunar. 

myOZU’ yu kullanarak güncel duyuru ve etkinlikleri takip edebilir, rehber, akademik takvim, shuttle bilgilerine ulaşabilir ve kampüs içi iletişim platformu olan OzuCampus üzerinden sosyal paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Her iki sisteme giriş için ÖzÜ E-Mail adresinizi ve şifrenizi kullanabilirsiniz.

Aşağıda yer alan linkte LinkProfessional ve myOZU kullanıcı kılavuzunu paylaşıyoruz.

 

Link Professional ve myOZU içeriğinin geliştirilmesine ilişkin görüş ve önerilerinizle; kullanım veya sisteme giriş ile ilgili herhangi bir sorunuz olursa bizlerle alumni.office@ozu.edu.tr adresinden irtibata geçebilirsiniz.

 

Katılımınız için çok teşekkür ederiz.

Mezunlar Ofisi

LinkProfessional ve myOZU kullanıcı kılavuzuna 
buradan ulaşabilirsiniz.