Mayıs 10, 2023 - Mayıs 31, 2023

Özyeğin Üniversitesi Psikoloji Bölümü Lisans Öğrencileri Zeynep Acar ve Şevval Çakıcı, TÜBİTAK STAR Programı Kapsamında Lisans Bursiyeri Olmaya Hak Kazandı

Özyeğin Üniversitesi Psikoloji Bölümü lisans öğrencileri Zeynep Acar ve Şevval Çakıcı, TÜBİTAK 2247 - C Stajyer Araştırmacı Burs Programı (STAR) kapsamında gerçekleştirilen seçim sürecini başarıyla tamamladılar. Böylece Özyeğin Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. H. Akın Ünver’in "Silahlı Örgütlerin Dijital Kamu Diplomasisi - Suriye ve Irak Örnekleri" başlıklı TÜBİTAK 1001 projesinde lisans bursiyeri olarak görev almaya hak kazandılar. Acar ve Çakıcı daha önce de TÜBİTAK 2209-A Araştırma Projesi Fon Programı kapsamında burs almaya layık görülmüşlerdi.

Girişimci ve yenilikçi bir araştırma üniversitesi olarak Özyeğin Üniversitesi, lisans sürecinden itibaren öğrencilerinin ulusal ve uluslararası araştırma projelerinde yer almalarını destekliyor ve bu sayede öğrencileri burs programlarında başarı göstermeye devam ediyor.