Mayıs 18, 2023 - Mayıs 31, 2023

Özyeğin Üniversitesi Öğrencileri, 21. Unilever Ideathrophy Yarışmasında Birinciliği Kazandı

Özyeğin Üniversitesi İşletme Fakültesi lisans öğrencileri Sena Akar, Ataberk Ceyhan ve Leyla Salimova, 21. Unilever Ideathrophy yarışmasında Dove için hazırladıkları pazarlama kampanyasıyla birincilik ödülüne layık görüldü. Üç aylık bir sürecin sonunda Akar, Ceyhan ve Salimova bir sonraki aşama olan global finalde hem Özyeğin Üniversitesi hem de Türkiye’yi temsilen yarışacak.

FMCG sektörünün en prestijli yarışmalarından biri olarak tanınan ve bu yıl 21’incisi gerçekleştirilen Unilever Ideatrophy, dünya çapında gençlerin sektörel deneyim kazanması ve yenilikçi fikirlerle sektörü ileri taşıması hedefiyle düzenleniyor.

Bu platformun 2022 yılı Türkiye birinciliği de yine Özyeğin Üniversitesi öğrencileri olan Kuzey Deniz Yılmaz, Vera Pohrenk ve Su Evci tarafından Omo için hazırladıkları proje ile kazanılmıştı.