Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Mayıs 29, 2023 - Haz 01, 2023

Hindistan'da İş Yapma Fırsatları

Özyeğin Üniversitesi İşletme Fakültesi, Prof. Abrar Ali Saiyed tarafından verilen "Hindistan'da Ticaret" dersi kapsamında merakla beklenen bir etkinliği duyurmaktan mutluluk duyar. "Hindistan'da İş Yapma Fırsatları” üzerine gerçekleştireceğimiz ilgi çekici bir paneli sizlere sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu aydınlatıcı panelde, dinamik Hindistan pazarında iş yapmak için mevcut olan çok çeşitli fırsatlar hakkında değerli öngörülerin paylaşılması hedeflenmektedir.

Bu etkinlikte değerli uzmanların bizlere katılacak olmasından onur duyuyoruz.  Hindistan'ın Türkiye Büyükelçisi Ekselansları Sayın  Dr.Virander Paul ve Hindistan'ın İstanbul Başkonsolosu Sayın Sudhi Choudhary de katılımlarıyla bizleri onurlandırarak, uluslarımız arasındaki ticari işbirliğine ilişkin değerli görüşlerini bizlerle paylaşacaklar. Ayrıca Çelebi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Canan Çelebioğlu ve Arçelik A.Ş. (Güney Asya) Bölgesel Pazarlama İşletme Dönüşümü ve Büyümesi Direktörü Sayın Handan Abdurrahmanoğlu da engin deneyimleri ile panelimizde yer alacak.  İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) yönetim kurulu üyesi Sayın M.Cem Altan’ın da sektörel uzmanlığını paylaşmak üzere panelimizde katılacak olmasından onur duyuyoruz. Son olarak, Udaipur merkezli Isbir Mewar Bulk Bag Pvt. Ltd. Şirketinde Kalite Müdürü olarak görev yapan Sayın Gencer Coşkun da Hindistan’da kendi edindiği iş yönetimi deneyimlerini bizlerle paylaşacak.

Panelistlerimizin kendi deneyimlerinden yola çıkarak iş stratejileri, karşılaştıkları zorluklar ve aldıkları derslerden bahsederken, sizler de Hindistan'daki çeşitli sektörlerdeki ve endüstrilerdeki umut vaat eden fırsatları keşfedeceksiniz.  İşbirliğine dayalı bir öğrenme ortamı yaratan karşılıklı tartışmalar ve sorular sayesinde panelistlerimizle diyalog kurabileceksiniz. Bu etkinlik,  Hindistan’daki iş ortamını daha derinden anlayabilmek ve sektör uzmanları ile anlamlı bağlantılar kurabilmek için öğrencilere, akademik kadroya ve idari kadroya eşsiz bir fırsat sunuyor.    

Tarihi ajandanıza not edin! Hindistan'da iş yapmak için var olan sayısız fırsatı ve potansiyeli hep birlikte keşfedeceğimiz bu faydalı yolculukta bize katılın. Tüm uluslararası ticaret meraklıları, bu olağanüstü panele  katılmaya ve Hint iş dünyasının dinamik dünyasına ilişkin bilgilerini ve ağlarını genişletmeye davetlidir.