Ağu 15, 2023 - Eki 09, 2023

2023-2024 Akademik Yılı Öğrenim Ücretleri

Sevgili Öğrenciler,

Bildiğiniz üzere Üniversitemizde öğrenim ücretleri Mütevelli Heyeti tarafından belirlenmekte olup, öğrenime devam eden mevcut öğrencilerin öğrenim ücretleri de her yıl Mütevelli Heyeti tarafından, maliyet artışları ile o yılın Üniversite bütçesi göz önünde tutularak saptanır. 2023-2024 akademik yılı mevcut öğrenci öğrenim ücretleri de bu kapsamda Mütevelli Heyeti tarafından belirlenerek ilan edilmiştir.

2023-2024 akademik yılı ücretlerine buradan ulaşabilirsiniz.
Lisans programlarında kayıtlı öğrenciler için uygulanan ücretlendirme kurallarına buradan ulaşabilirsiniz.

Her iki sayfa da MyOZU –> Öğrenciler için –> Ücretler ve Ödemeler başlığı altında yer almaktadır.

Ücretler burssuz olarak ilan edilmiş olup, varsa bursluluk durumunuza göre oluşacak ücretler SIS --> Finansal Bilgiler ekranından 21 Ağustos 2023 Pazartesi saat 10.00 itibariyle görüntülenebilecektir.

Akademik takvimde belirlenen öğrenim ücreti ödeme tarihleri aşağıda sunulmuştur. Kayıt yenileme ve ders kayıt işlemlerinizi yapabilmeniz için ödeme işlemlerinizi ilan edilen tarihlerde tamamlamanız gerektiğini hatırlatır, varsa adınıza ödeme yapacak kişileri bilgilendirmenizi ve ödemelere ait işlemlerinizi tarafınıza iletilen tarihleri dikkate alarak gerçekleştirmenizi rica ederiz.

*Mezuniyetine 18 kredi kalan öğrencilerin öğrenim ücreti ödemeleri, ders ekleme-bırakma dönemi sonrasında yapılacak olup, ilgili öğrencilere konuyla ilgili detaylı bilgilendirme yapılacaktır.

Başarılı bir akademik yıl geçirmenizi dileriz.

Saygılarımızla,
Öğrenci Hizmetleri