Kas 08, 2023

Özyeğin Üniversitesi ve Oregon State Üniversitesi Arasındaki Mevcut Öğrenci Değişim Programları İş Birliği Anlaşması Yenilendi

Özyeğin Üniversitesi (ÖzÜ) ve Oregon State Üniversitesi (OSU) arasında 2012’den bu yana devam eden ve öğrenci değişim programlarını kapsayan iş birliği anlaşması 8 Kasım 2023 tarihinde Özyeğin Üniversitesi’nde yapılan imza töreni ile yenilendi. İki üniversite arasındaki eğitim ve araştırma faaliyetlerini içeren Mutabakat Anlaşması’nın (MOU – Memorandum of Understanding) daha da güçlenerek devam ettiğinin göstergesi olan bu imza töreninde, Özyeğin Üniversitesi adına Rektörümüz Prof. Dr. Esra Gençtürk, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tanju Erdem ve Mühendislik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Fatih Uğurdağ hazır bulundu. Törende Oregon State Üniversitesi’ni Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Scott Ashford ve Mühendislik Fakültesi Geliştirme Direktörü Aimee Jirak temsil etti.