Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Şub 13, 2018

ÖzÜ Deney Katılımcı Sistemi

Sevgili Öğrencilerimiz,

Okulda oluşturduğumuz “OZU Deney Katılımcı Sistemi” hakkında sizi bilgilendirmek ve bu sisteme kayıt olmanızı rica etmek için yazıyoruz. Hocalarımız, yapacakları deneysel çalışmalara katılacak öğrencileri bu sisteme kayıtlı olanlardan alacaklar. Sizler, katıldığınız deneyin tipine göre bazen para, hediye çeki vb. ücretler kazanacaksınız; bazen de aldığınız derslerde ek puan/kredi kazanacaksınız.

Deneylere katılarak hem hocalarımızın yaptığı araştırmaların bir parçası olmak hem de para, puan gibi çeşitli kazanımlar elde etmek için sadece iki dakikanızı ayırarak sisteme kayıt olabilirsiniz.

Fakülte ayrımı gözetmeksizin tüm öğrencilerimiz kayıt olabilirler.

Kayıt olmak için:

  1. https://ozyegin.sona-systems.com adresine girin.
  2. Sayfa eğer Türkçe değilse, "User ID (kullanıcı adı)" yazısının hemen üstündeki "Türkçe" linkine tıklayıp sayfanın dilini Türkçe’ye çevirin.
  3. Sayfanın sağ tarafındaki "Burada Hesap Talep Et" linkine tıklayın.
  4. Formu doldurun. Form ile ilgili açıklamalar, bu sayfanın sol tarafında yer almaktadır, açıklamaları lütfen dikkatlice okuyun.
  5. Kullanıcı Adı olarak, geçerli “@ozu.edu.tr” e-posta adresinizin @ işaretinden önceki kısmını girmeniz gerektiğini unutmayın.
  6. Sadece “Ücret Kazandıran Deneyler” havuzuna veya sadece “Kredi Kazandıran Deneyler” havuzuna veya her iki havuza birden kayıt olabilirsiniz. Yapılan tüm deneylerden haberdar olabilmeniz için her iki havuza da dahil olmanızı tavsiye ediyoruz.
    Katılımınızı bekliyoruz!

 

Profesyonel Gelişim Ekibi