Ara 25, 2023 - Oca 09, 2024

Uluslararası İlişkiler Bölümü Araştırma Görevlisi İlanı

Üniversitemiz bünyesinde Uluslararası İlişkiler bölümüne 2 Araştırma Görevlisi alınacaktır. Resmi gazete ilanına linkten ulaşabilirsiniz.

Özyeğin Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen akademik birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 31. maddesi ile “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliği’nin ilgili maddelerine göre Öğretim Elemanları alınacaktır. Başvuracak adayların, 09.11.2018 tarih ve 30590 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” kapsamındaki koşulları taşıması ve istenen belgeleri tamamlaması gerekmektedir.

Başvuru İçin İstenen Belgeler:

1.  Başvuru Dilekçesi: Hangi ilana başvurulduğu bilgisini içeren serbest formatta başvuru dilekçesi yazılması yeterlidir.

2.  Özgeçmiş ya da YÖK Formatlı Özgeçmiş (Dört A4 sayfayı geçmemelidir ve varsa en az bir referans e-posta ve iletişim bilgileri ile belirtilmelidir.)

3.  Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

4.  Öğrenim Belgeleri (Lisans Diploması, Lisans Transkript Belgesi (Nihai değerlendirme aşamasında Lisans Eğitimi ile ilgili GPA notu için esas alınır.) Tezli Yüksek Lisans diploması ve varsa Doktora Diploması (Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması, denklik belgesinin ibrazı gerekmektedir.) Diplomaların yerine e-Devlet Yükseköğretim Kurulu Başkanlığından alınan mezun belgeleri de kabul edilir. Devam eden yüksek lisans ya da doktora için Öğrenci Belgesi ibraz edilmesi rica olunur.

5.  ALES Belgesinin Fotokopisi (Belgenin kontrol kodlu ve barkodlu olması gerekmektedir.)

6.  YDS ve dengi Yabancı Dil Belgeleri fotokopileri (Belgenin kontrol kodlu ve barkodlu olması gerekmektedir.)

7.  Adli Sicil Kaydı Belgesi (e-Devletten alınan belgeler geçerlidir.)

8.  Varsa yayınların kopyası

9.  Erkek adaylar için askerlik terhis veya tecil belgesi kopyası Adayların son başvuru tarihi mesai bitimine kadar (saat 17.00’a) yukarıda belirtilen evrakları e-posta yoluyla, ik@ozyegin.edu.tr adresine ulaştırmaları gerekmektedir.

İlan Başlangıç Tarihi : 25.12.2023

İlan Bitiş Tarihi : 09.01.2024