Oca 03, 2024 - Oca 05, 2024

Özyeğin Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Çağatay Edemen IEEE Yönetim Kurulu Onur Ödülü’nü Kazandı

Özyeğin Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Öğretim Üyesi ve Optik Kablosuz Haberleşme Mükemmeliyet Merkezi (OKATEM) Yönetici Direktörü Dr. Çağatay Edemen, 23 Aralık 2023’te Özyeğin Üniversitesi Reşat Aytaç Oditoryumu’nda gerçekleşen IEEE – Institute of Electrical and Electronics Engineers) Türkiye Bilim Ödülleri kapsamında, IEEE Yönetim Kurulu Onur Ödülü’ne layık görüldü. 150 ülkede 426,000’i aşkın üyeli, kâr amacı gütmeyen ve dünyanın önde gelen teknik organizasyonlarından biri olan IEEE’nin Türkiye Şubesi tarafından düzenlenen törende Dr. Öğretim Üyesi Edemen’e ödülü, organizasyonun büyümesine, gelişmesine ve başarısına olan aktif katkıları nedeniyle takdim edildi.

Törene dair detaylı bilgiye IEEE Türkiye Şubesi linkinden ulaşabilirsiniz. IEEE ile ilgili daha fazla bilgi için: https://www.ieee.org/