Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Oca 07, 2024

Fakültelerimizin 2023-2024 Akademik Yılı YKS Birincileri, Rektörümüzün Özel Davetinde Başarı Belgelerini Aldı

Rektörümüz Prof. Dr. Esra Gençtürk, Özyeğin Üniversitesi’nin yeni dönem Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Fakülte Birincileri ile 7 Aralık 2023’te bir araya geldi.

Fakültelerine 2023-2024 akademik yılında en yüksek YKS puanı ile giren öğrencilerimiz; Ege Çelik (Havacılık ve Uzay Bilimleri), Neslihan Şevval Erdem (Hukuk), Ateş Can Akyıldız (İşletme), Zeynep Gizem Çobanoğlu (Mimarlık ve Tasarım), Sıla Sekmen (Mühendislik), Oğuz Erdoğan (Sosyal Bilimler) ve Ceyda Güzeltunç (Uygulamalı Bilimler), kendileri adına gerçekleştirilen davette Rektörümüz Prof. Dr. Gençtürk’ten başarı belgelerini aldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Gençtürk, L’Atelier Bleu Restoranı’nda gerçekleştirilen öğle yemeğinde; Özyeğin Üniversitesi’nin araştırmaya ve bilimsel çalışmalara dayalı girişimci, dönüştürücü ve sürdürülebilir bir öğrenim merkezi olarak ülkemize ve dünyaya hizmet verdiğini vurguladığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “ÖzÜ ailemizin yeni üyeleri olarak aramıza katılan siz değerli öğrencilerimizle, kişisel dönüşüm yolculuğunuzun başında karşılaşmaktan ötürü mutluluk duyuyorum. Bu yolculukta üniversitemizin sunduğu birbirinden çeşitli ve değerli fırsattan yararlanacağınıza, çalışmalarınızla toplumsal ve çevresel sorumluluk bilincinizi yükselteceğinize ve böylelikle Türk toplumunun yanı sıra yaşadığımız dünyaya da fayda sağlayacak girişimlerin altına imza atacağınıza eminim. Hepinize yeni başlangıçlarla, örnek ve öncü başarılarla ve iz bırakan deneyimlerle örülü bir öğrenim hayatı diliyorum. Aramıza hoş geldiniz!”