Şub 20, 2018

TTO - Etik Kurul ve TÜBİTAK ARDEB Başvuruları Hakkında

Değerli Öğretim Üyelerimiz,

TÜBİTAK 1001, 1005 ve 3501 programları için son başvuru tarihi 2 Mart 2018’dir. Proje başvurusu yapılırken başvuru dokümanlarının eksiksiz hazırlanmasına dikkat edilmelidir. Başvuruda istenen belgeler TÜBİTAK web sayfasında ilgili programın altında verilmektedir.

1001 Programı için istenen belgeler için lütfen tıklayınız.

3501 Programı için istenen belgeler için lütfen tıklayınız.

1005 Programı için istenen belgeler için lütfen tıklayınız.

Özellikle Etik Kurul Onay Belgesi ve Yasal/Özel İzin Belgesi gerektiren proje önerilerinde bu belgelerin eksikliği projelerin reddedilmesine neden olmaktadır. Bu nedenle projenizin bu belgelere ihtiyacı olup olmadığını değerlendirirken TÜBİTAK tarafından bu belgelerle ilgili yayınlanan bilgi notlarını dikkatle incelemenizi tavsiye ederiz.

Etik Kurul Onay Belgesi bilgilendirme notu için lütfen tıklayınız.

Yasal/Özel İzin Belgesi bilgilendirme notu için lütfen tıklayınız.

Proje başvurularınızda gerekli olması durumunda Etik Kurul başvurunuzu, Etik Kurul belgelerini doldurup yeni açılan etikkurul@ozyegin.edu.tr adresine yollayarak gerçekleştirebilirsiniz.

Etik Kurul başvuru formları aşağıda iletilmiştir:

FORM_ETK_O1 Etik Kurulu Başvuru Formu

FORM_ETK_02 OzU Aydinlatilmiş Onam Formu_B

Form_ETK_03 Etik Kurul Kontrol Listesi_C

Etik Kurul başvurusu için son başvuru tarihi: 26 Şubat Pazartesi saat 12.00’dir.

etikkurul@ozyegin.edu.tr  adresine yollayacağınız formlar, Etik Kurul üyeleri Prof. Dr. Canan Ergin, Yrd. Doç. Dr. Seçil Bayraktar ve Yrd. Doç. Dr. Sibel Oktar tarafından değerlendirilecektir. Başvurunuzu bu isimlere de kopyalamanızı öneririz.

Proje başvurusu kapsamındaki Etik Kurul başvurularınızda, tto@ozyegin. edu.tr ’yi de dahil ederseniz seviniriz.

Saygılarımızla,

Özyeğin Üniversitesi