Nis 04, 2024 - Nis 11, 2024

Doç. Dr. Ş. Nuray Akın Duran Türk Sınai Kalkınma Bankası Yönetim Kurulu Üyeliğine Seçildi

Özyeğin Üniversitesi Ekonomi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ş. Nuray Akın Duran, Türk Sınai Kalkınma Bankası Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. Doç. Dr. Akın’ın bu önemli göreve takdimi 28 Mart 2024 tarihinde, Kamuoyunu Aydınlatma Platformu tarafından yapılan açıklamayla kamuoyuna duyuruldu.

Gelişmekte olan ülkelerin büyüme performans tahminlerinin iyileştirilmesi, göç ve mali politikalar, değişen rekabet koşulları altında mal ve varlık fiyatlandırmasına dair araştırmalarının yanı sıra, Özyeğin Üniversitesi’nde yıllar içinde üstlendiği idari görevler de (İşletme Yüksek Lisans programları direktörü, İşletme Enstitüsü Müdür Yardımcısı ve halen Ekonomi Bölüm Başkanlığı) Dr. Akın’ın bu pozisyona seçilmesinde rol oynamıştır. Dr. Akın’ın yeni görevi aynı zamanda; Özyeğin Üniversitesi’nin sektörlerle iç içe bir araştırma üniversitesi olma özelliğinin en önemli bileşenlerinden biri olan toplumsal fayda odaklı çalışmalarına örnek teşkil etmektedir.