Mar 16, 2018 - Nis 16, 2018

IV. Türkiye - KKTC Karşılaştırmalı Hukuk Öğrenci Semineri'nin ilk günü tamamlandı.

"IV. Türkiye - KKTC Karşılaştırmalı Hukuk Öğrenci Semineri"nin ilk günü Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi'nde gerçekleştirilmiştir.

Bu seminer kapsamında Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri "Tıp Hukuku" alanında "Yatay ve Dikey İşbirliği", "Tıp Hukukunda Zorunluluk Hali", "Küçüğün ve Kısıtlının Rızası", "Hekimin Özerkliği", "Hekimin Tıbbi Gereklere Uygun Davranma Yükümlülüğü", "Hekimin Sır Saklama ve Dökumantasyon Yükümlülüğü", "Hekimin Tıbbi Özen ve Dikkat Yükümlülüğü" konularında sunum yapmışlardır.