Mar 28, 2018

Deneme erişimi: Rosetta Stone Online Dil Eğitim Seti (farklı seviyelerde 30 dil)

Değerli Kütüphane Kullanıcılarımız,

Rosetta Stone online dil eğitim veri tabanı 15 Mayıs 2018 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Rosetta Stone; konuşma, yazma, okuma ve anlama yeteneklerini geliştirmeye yardımcı bir araçtır.

*Rosetta Stone’a giriş işlemleri sırasında ÖzÜ e-posta adresi ile giriş yapın.
*Rosetta Stone Mobil Uygulama Erişim Kılavuzu: https://youtu.be/Vya2d-zCBdE

İçerdiği diller: Afganca, Almanca, Arapça, Çince, Dari Farsçası, Endonezya Dili, Farsça, Filipin Dili, Flemenkçe, Fransızca, Hintçe, İbranice, İngilizce (Amerikan), İngilizce (İngiliz), İrlanda Dili, İspanyolca (Latin Amerika), İspanyolca (İspanya), İsveççe, İtalyanca, Japonca, Korece, Latince, Lehçe, Portekizce (Brezilya), Rusça, Savahilice, Urduca, Türkçe, Vietnam Dili ve Yunanca’dır.

Lütfen Trial Database Feedback Form’u doldurup kaynağın değerlendirilmesine katkıda bulunun. Öğrenci girişi için lütfen burayı tıklayın. İdari ve akademik personel girişi için lütfen burayı tıklayın.

Saygılarımızla,

Kütüphane