Nis 06, 2018 - Mayıs 06, 2018

Sanat ve Ceza Hukuku - Sergi / Panel / İmza Töreni

6 Nisan 2018 tarihinde Özyeğin Üniversitesi Alman Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi ve İstanbul Barosu işbirliğinde, İstanbul Barsou'nun ev sahipliğinde düzenlenen "SANAT VE CEZA HUKUKU" konulu sergi, panel ve imza günü büyük ilgi gördü.

Saat 9.00'da gerçekleşen sergi açılışı ardından sanat ve ceza hukuku alanında uzun yıllardır araştırmalar yapan Avrupa-Üniversitesi Viadrina'da Ceza Hukuku, Ceza Muhakemesi Hukuku ve Kriminoloji ABD öğretim üyesi olan Sayın Prof. Dr. iur. Dr. phil. Uwe Scheffler ve kürsü çalışanları Sayın Dr. Dela Madeleine Halecker ve Joanna Melz sanat ve ceza hukuku konularında sunum yaptılar.

Sayın Prof. Scheffler'in "Sanat ve Ceza Hukuku" başlığı altında kaleme aldığı ve sanat ve ceza hukukunun kesişme noktalarını incelediği makalelerinin çevirilerinin yer aldığı "Sanat ve Ceza Hukuku" başlıklı kitabı için imza töreni düzenlendi.

Etkinlik hakkındaki haberler için lütfen tıklayınız: