Nis 09, 2018

Sergi: Ai Weiwei Porselene Dair

Özyeğin Üniversitesi olarak, çağdaş sanat alanının en etkin figürlerinden, Çin’in Asi Dehası olarak da bilinen Ai Weiwei’in Türkiye’deki ilk kişisel sergisini son haftasında ziyaret etmek üzere Sakıp Sabancı Müzesi’ne gidiyoruz!

Eser sayısı bakımından sanatçının dünyada şimdiye kadar gerçekleştirilen en kapsamlı sergisinde 100’ü aşkın eser yer alıyor. Kariyeri boyunca birçok alanda çalışan Ai Weiwei’in porselenlerinin yanı sıra video, duvar kâğıdı ve fotoğrafları ile ikonik eserleri de sergide yer alıyor.

Gezi ücreti 10 TL’dir. Geziye katılım için 10 Nisan Salı 16:00’ya kadar aşağıdaki linkte yer alan formu doldurunuz.

Başvuru Formu

Geziye katılım 25 kişi ile sınırlıdır. Başvurunuz geziye katılımınızı teyit etmemektedir. Önce ilk başvuran 25 kişiye dönüş yapılacak ve ödemesini yapıp dekontunu iletmeyen olduğu takdirde sırasıyla yedek listeye ulaşılacaktır.

Tarih: 11 Nisan Çarşamba
Saat: 13:00 (Servis alanından hareket saatidir)
Yer: Sakıp Sabancı Müzesi

Notlar: Gezi kapsamında profesyonel rehberlik hizmeti verilecektir. Rehber dili Türkçe’dir.