Mar 26, 2018

Basında ÖzÜ - Yenilikçi Projelere 210 bin TL Destek

ULUDAĞ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği'nin (OİB) düzenlediği 7'nci Ar-Ge Proje Pazarı ve Komponent Tasarım Yarışmasında otomotivde katma değerli ürün ve teknolojileri geliştirecek toplam 10 firmaya 210 bin TL ödül dağıtıldı.

Ar-Ge Proje Pazarı'nda birinciliğe zeytin çekirdeğinden doğada kaybolan ve antimikrobiyal biyoplastik granül üreten projesiyle Duygu Yılmaz ve ekibi layık görüldü. Komponent Tasarım Yarışmasında ise birinciler; araçlardaki aerodinamik kayıpları azaltan projesiyle Emre Akgül ve Emre Uygun ile karbon emisyonunu düşüren projesiyle Özyeğin Üniversitesi Makine Mühendisliği Öğretim Üyesi Dr. Özgür Ertunç ve ekibi oldu.