Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Nis 26, 2018

İş hayatına hazır mısın?

Özyeğin Üniversitesi öğrencileri için özel hazırlanan, firmalara gönderilecek ve mezuniyet töreni günü dağıtılacak olan "Resume Book" içerisinde yer almak istiyorsan, güncel özgeçmişini en geç  4 Mayıs Cuma günü saat 17:00’a kadar Link Professional'a, belge ismine “ResumeBook 18” ve öğrenci numaranı yazarak yüklemen gerekmektedir (Örnek: ResumeBook18 – S00001).

Özgeçmişin onaylandıktan sonra, linke tıklayarak başvurunu tamamlamanı önemle rica ederiz.

Notlar:

  1. ÖzÜ Formatında bir özgeçmişin yoksa "Atölyeler" kısmından CV Hazırlama Atölyelerine kayıt yaptırabilir, daha sonra danışmanlarımızdan birebir randevu alarak özgeçmişini son haline getirebilirsin.
  2. Son başvuru tarihine kadar ÖzÜ formatına uygun olmayan ve düzgün hazırlanmayan CV'ler Resume Book 18'de yer alamayacaktır.
  3. Sadece Türkçe Bölüm okuyan öğrencilerimiz özgeçmişlerini Türkçe olarak hazırlayıp "Resume Book" ta Türkçe özgeçmişleriyle yer alabilirler.
  4. Resume Book'ta yer almak Türkiye' nin önde gelen firmalarında mülakata öncelikli olarak davet edilme şansınızı yükseltebilir.
  5. Özgeçmişinizi “Files/Dosyalarım – CV Upload/CV Yükleme” sekmesi altından word (.doc) formatında yükleyiniz.
  6. CV niz onaylandıktan sonra, “İlanlar - 2017-2018 MEZUN ADAYLARI İÇİN RESUME BOOK BAŞVURULARI!” kısmından linke tıklayarak gerçekleştir.

Soru ve görüşleriniz için professional@ozu.edu.tr adresine yazabilirsiniz.

Profesyonel Gelişim