Mayıs 21, 2018

Havacılık Yönetimi Öğrencileri Atatürk Havalimanı'nı Ziyaret Etti

Özyeğin Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, eğitim programına bir yenilik daha ekledi. Bu yıl, “Havaalanı Yönetimi ve Pazarlaması” dersi, eğitim işbirliği sayesinde TAV Akademi, TAV Aviation Minds ve TAV Airports Holding desteği ile sürdürüldü. TAV bünyesinde çeşitli birimlerdeki yöneticiler, Havacılık Yönetimi bölümü 3. ve 4. Sınıf öğrencilerine uzman oldukları konularda bilgilerini ve tecrübelerini aktardı. Yöneticiler, Özyeğin Üniversitesi Havacılık Yönetimi öğrencilerinin konuları ile ilgili sorularını yanıtlayarak, güncel havacılık sektörü gelişmelerini öğrenciler ile birlikte değerlendirdi. Öğrenciler, 17 Mayıs 2018 tarihinde Atatürk Havalimanı operasyonlarını yerinde gözlemlemek için ziyarette bulundu. Ziyaret esnasında TAV IT ve Atatürk Havalimanı Havacılık Yazılım birimi, Uçuş Bilgi Yönetimi, Terminal Operasyon Merkezi, Bagaj İşlem Operasyonu birimi, HAVAŞ eğitim merkezi, genel havacılık apronu ve FİBA Air faaliyetleri hakkında bilgiler edindi.