Mar 22, 2017

Turuncu Poşet Sosyal Sorumluluk Projesi

Çevreye ve topluma duyarlı doğa severlere merhaba,

Doğal yaşamı temiz tutmak ve çevreyi korumak amacıyla bu kez elimize TURUNCU poşetlerimizi alıp çöp toplamaya gidiyoruz. Bu duyarlı projede sen de bizimle olmak istiyorsan hemen başvur!

Program: 25 Mart Cumartesi sabah saat 09.00 da okuldan kalkacak araç ile Çekmeköy Merkez Mahallesi Ormanı’na doğru yola çıkıyoruz. Araziye vardıktan ve gerekli ekipmanları alıp atıkların nasıl ayrıldığına dair bilgilendirme yapıldıktan sonra çöp toplamaya başlıyoruz. Yaklaşık 2 saat sürecek olan çöp toplamanın ardından atıkları belediye görevlilerine teslim edip kampüse doğru dönüş yoluna çıkıyoruz.

Yer: Çekmeköy Merkez Mahallesi Ormanı / Çekmeköy

Tarih: 25 Mart Cumartesi

Etkinlik Ücreti: Etkinlik ücretsizdir.

Katılmak için formu doldurunuz: https://goo.gl/forms/Vg30lMuESam9q3Wl1

**Kontenjanımız sınırlıdır, kayıtlardan sonra geri dönüş yapacağız.

**Her türlü soru, görüş ve önerinizi rahatlıkla paylaşabilirsiniz: rabianur.balci@ozu.edu.tr