Mayıs 29, 2018

DAAD Ankara Danışma Merkezi Webinar Duyurusu- FAU Erlangen Nürnberg

Sevgili Öğrenciler,

DAAD Ankara Ofisi tarafından iletilen Webinar Eğitimi duyurusunu sizlerle paylaşmak isteriz.

DAAD Ankara Danışma Merkezi, Friedrich- Alexander Üniversitesi ile birlikte 06 Haziran 2018, Çarşamba günü saat 17.00 - 18.30 arasında İnternet ortamında " Wandering in the footsteps of Ohm and Liebig – Studying Sciences at FAU Erlangen-Nürnberg" başlıklı bir Webinar/Uzaktan Eğitim düzenliyor.

Hedef kitle Almanya’da bu alanda yükseköğrenim görmek isteyen öğrencilerdir ve sunum İngilizce gerçekleşecektir.

Katılım PC, Tablet veya Akıllı Telefon üzerinden gerçekleşebilir. Webinar’a katılmak ve kayıt için linki tıklamanız ve kayıt olmanız yeterli olacaktır:

Ankara’da ki DAAD Danışma Merkezi hakkında detaylı bilgiye websitesi üzerinden ulaşabilirsiniz: www.daad-turkiye.org

Konuyla ilgili sorularınızı DAAD Ankara Ofisi'ne direkt sorabilirsiniz!

Başarılar,
Uluslararası Ofis