Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Haz 07, 2018

Veri Bilimi (Data Science) Sertifika Programı

Veri Bilimi (Data Science) Sertifika Programı

Özyeğin Üniversitesi ING Bank Türkiye'nin çatısı altısında, ING Bank personeli için, Veri Bilimi Sertifika Programı'na başlıyor. Sertifika programında, ING çalışanlarına ayrılan yanı sıra 18-19 eğitim öğretim yılında 4. sınıf olacak olan Özyeğin Üniversitesi öğrencilerin basvurularına açık kontenjan da olacaktır. 

ING Genel Merkezi'nde ING Akademi bünyesinde yürütülecek programda veri bilimi, makina öğrenmesi, iş analitiği gibi alanlarda eğitimler verilmesi planlanmaktadır. Programa kabul edilen öğrenciler bir sene boyunca on farklı modülde gerçekleştirilecek derslere dahil olma fırsatına sahip olmanın yanında ING Bank'ta yaz stajı ve dönem içi uzun staj yapma olanağına sahip olacaklardır. Programı başarı ile bitiren öğrencilerimiz, ING Bank Türkiye tarafından degerlendirilecektir.

Not: Özyeğin Üniversitesi öğrencileri için kontenjan sınırlıdır. Başvuran öğrencilerimiz, seviye belirleme sınavı ve sözlü mülakat süreçlerinden geçecek olup, bu süreçlerde başarılı olan öğrenciler programa kabul edilecektir.

Başvuru: Link Professional - Jobs / İlanlar

Son Başvuru Günü: 20 Haziran 2018

Seviye Belirleme Sınavı Tarihi: 28 Haziran 2018  (Özyeğin Üniversitesi'nde)