Haz 24, 2018

Basında ÖzÜ - Mezuniyet Heyecanı

Mezuniyet Heyecanı

Bu yıl yedinci mezunlarını veren Özyeğin Üniversitesi'nin doktora, yüksek lisans, lisans ve çift anadal programlarından mezun olan 1136 öğrenci dün düzenlenen törende diplomalarını alarak kep attı. Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören ile Revna Demirören'in kızı Yelda Demirören de mezuniyet heyecanı yaşayan öğrenciler arasındaydı. Yelda Demirören, Özyeğin Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu. Törende konuşan Özyeğin Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Hüsnü Özyeğin, yeni mezunlara seslenerek şunları söyledi: "Türkiye'nin geleceğini sizler inşa edeceksiniz. Geleceğinizle ilgili bugün bilmediğiniz çok şey olabilir ama bugünden bilerek yapabileceğiniz bir seçim var. O da iyi insan olmak. İyi insan olmayı seçin. Mutlaka sizi heyecanlandıran ve sevdiğiniz işi yapın ve o sevdiğiniz işinizde çok çalışın, yılmayın. Yenilikçi olmaktan, risk almaktan, hata yapmaktan korkmayın. İnsana ve topluma karşı duyarlı olun, sadece kendi hayatımzı değil, çevrenizi, hatta dünyayı değiştirmek için heyecanınızı, bilgi ve becerilerinizi sonuna kadar kullanın. Fark yaratın ve son olarak hayal kurmaktan yaşınız ne olursa olsun vazgeçmeyin."