Haz 24, 2018

Basında ÖzÜ - Başarı için sevdiğiniz işi yapın

Hüsnü Özyeğin, "Sevgili gençler mutlaka sevdiğiniz işi yapın. Bu sizi başarıya götürecek ilk adımdır. Ve sevdiğiniz işinizde çok çalışın. Eski köye yeni adet getirin. Yenilikçi olmaktan, risk almaktan, hata yapmaktan korkmayın" dedi.

Özyağin Üniversitesi'nde, 967'si lisans toplam bin 136 öğrenci diplomalarını aldı. Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören ve eşi Revna Demirören, üniversitenin Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun olan kızları Yelda Demirören'i törende yalnız bırakmadı. Bu yıl yedinci mezunlarını veren Özyeğin Üniversitesi'nin doktora, yüksek lisans, lisans ve çift anadal programlarından mezun olan öğrencileri, düzenlenen törenle diplomalarını alarak yeni hayatlarına adım attı. Törende konuşma yapan Özyeğin Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Hüsnü Özyeğin, "Üniversitemizin 7'nci mezuniyet töreninde sizlere sesleniyor olmaktan dolayı çok gururlu ve mutluyum. Ama bugün hepimizden daha gururlu olan bir grup var o da anne ve babalarınız, aileniz. Bugün onların gözünün içine bakın ve teşekkür edin. Sevgili gençler mutlaka ama mutlaka sizi heyecanlandıran ve sevdiğiniz işi yapın. Bu zaten sizi başarıya götürecek olan ilk adımdır. Ve o sevdiğiniz işinizde çok çalışın, yılmayın. Eski köye yeni adet getirin. Yenilikçi olmaktan, risk almaktan, hata yapmaktan korkmayın" ifadelerini kullandı.