Haz 27, 2018

Özyeğin Üniversitesi 1512 BİGG Programı Arayüzü Olmaya Hak Kazandı

TÜBİTAK tarafından açılan “1512 Teknogirişim Sermayesi Desteği Programı 1.Aşama Uygulayıcı Kuruluş Çağrısı” kapsamında Girişimcilik Merkezi’nin koordinasyonunda TTO işbirliğiyle gerçekleştirilen başvuru, desteğe hak kazandı.

TÜBİTAK BİGG (Bireysel Genç Girişimcisi) programı kapsamında program tanıtımı, girişimci seçimi ile girişimcilere eğitim ve mentorluk desteği verilmesini içeren 1. Aşama süreçlerini yürütecek Arayüz Kuruluşlarının belirlenmesi amacıyla açılan çağrı kapsamında desteğe hak kazanan 23 kurumdan biri Özyeğin Üniversitesi oldu.

Alınan bu destekle Özyeğin Üniversitesi Girişim Fabrikası’nın Temmuz 2015 – Haziran 2018 dönemi arasında başarıyla yürüttüğü 1. Aşama Uygulayıcı Kuruluşu faaliyetleri, Temmuz 2018 -Haziran 2020 yılları arasındaki dönemde de devam edecek.

Program kapsamında gönüllü Özyeğin Üniversitesi akademisyenleri ve GE Türkiye, BEYSAD, TR Angels, Revo Capital, Keiretsu Forum İstanbul, Mentors Network Türkiye ve Cevherler Mali Müşavirlik gibi kurumlarla işbirlikleri ile, 150.000 TL tutarındaki BİGG Programı hibe desteğine giden yolda girişimcilere destek olunması hedefleniyor.

Özyeğin Üniversitesi Girişim Fabrikası BİGG Hızlandırma Programı hakkında detaylı bilgi için: http://girisimfabrikasi.com/bigg/