Tem 16, 2018 - Tem 18, 2018

ÖzÜ TTO: (DUYURU) E-İmza Başvuruları Hakkında

Değerli Öğretim Üyelerimiz,

TÜBİTAK, Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) başvuruları kapsamında e-imza kullanımına başlamıştır. 31/12/2018 tarihine kadar hem ıslak imzalı belge ile hem de e-imza ile yapılacak olan başvurular kabul edilecek, 01/01/2019 tarihi itibari ile tüm başvuruların e-imza ile yapılması zorunlu olacaktır.

Bu kapsamda e-imzası olmayan ya da kullanım süresi dolan/yakın zamanda dolacak olan ÖzÜ öğretim üyelerimiz için 3 yıllık e-imza başvurusunda bulunulacaktır.

E-imza talep eden akademisyenlerimizin aşağıdaki bilgileri, bugün (16 Temmuz Pazartesi) mesai bitimine kadar tto@ozyegin.edu.tr adresine bildirmesi beklenmektedir.

Gerekli Bilgiler:

·         T.C. Kimlik Numarası

·         Ad Soyad (nüfus cüzdanında geçtiği şekliyle)

·         ÖzÜ e-mail adresi

Konuyla ilgili sorularınız için tto@ozyegin.edu.tr üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Özyeğin Üniversitesi