Mar 29, 2017

Alman Hukuku Sertifika Programı II ve III

İki kısımdan oluşan Alman Hukuku-II ve Alman Hukuku-III Sertifika Programlarının yurt dışı ayağı olan ikinci kısımları 09-13 Nisan 2017  ve 17-20 Nisan 2017 tarihlerinde tarihlerinde ALMANYA'da gerçekleştirilecektir.

Bu kapsamda Almanya'da üniversiteler, avukatlık büroları, yüksek mahkemeler, konsolosluk ve savcılıklar ziyaret edilecektir.

İlk kısımları Türkiye'de yapılan Alman Hukuku Sertifika Programı II ve III'de Alman Borçlar Hukuku, Alman Ceza ve Ceza Usul Hukuku, Alman İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku, Alman Tıp Hukuku alanlarında Türk ve Alman hocalar eşliğinde dersler işlenmiştir.
Her iki programın Nisan ayında Almanya'da yapılacak olan ikinci kısmında Tübingen Üniversitesi,  Alman Anayasa Mahkemesi, Alman Yargıtay’ı başta olmak üzere mahkemeler, Heidelberg Üniversitesi, Alman Anayasa Mahkemesi, Alman Yargıtay’ı ve birçok önemli hukuk büroları ziyaret edilecektir. Eğitim programında toplam 47 Hukuk Fakültesi öğrencimiz eğitim almaktadır.