Tem 27, 2018 - Ağu 04, 2018

Orta Seviye Maker Kampı

Tarih: 5-10 Ağustos 2018
Program Ücreti: 2000 TL + KDV (%8)
Yer: Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü
Yaş Grubu: 14+

Ders İçerikleri

• Python ile Dinamik Web Sitesi Kodlama
  • İleri HTML/CSS
  • 3B Modelleme
  • Ürün Tasarımı & Prototipleme
  • İleri Elektronik Prototipleme
  • Nesnelerin İnterneti

Giriş seviyesinde kodlama, elektronik, 3B modelleme, Arduino bilgisi olan gençlerle bir araya geleceğimiz orta seviye maker kampı, Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü yurtlarında konaklamalı olarak gerçekleşecektir. Katılımcılar kodlama, elektronik prototipleme, elektronik kartlar, üç boyutlu modelleme ve baskı, nesnelerin internet (IoT) konularında kendilerini geliştirme fırsatı bulacaktır. Proje odaklı çalışmaların gerçekleştirileceği  kampta katılımcıların dünyadaki dijital dönüşümü anlamış olarak ayrılmaları planlanmaktadır.

Not:

• Ön başvuruyu tamamlayan adayların kampa kabul edilebilmesi için gönderilecek sınavı tamamlaması gerekmektedir. Sınav başarısı, akademik başarı ve ekonomik durum göz önünde bulundurularak kamp ücreti üzerinden burs teklif edilebilecektir.
  • ÖzÜ ve FİBA mensuplarına %20 indirim uygulanmaktadır.