Eyl 03, 2018 - Eyl 24, 2018

Özyeğin Üniversitesi 10. Yıl Logosu Tasarımı Öğrenci Yarışması

Özyeğin Üniversitesi, 2018-2019 akademik yılında kuruluşunun 10. yılını kutlayacaktır. 10. yıl kutlama programı süresince farklı ortamlarda kullanılmak üzere 10. yıl logosunun tasarlanması istenmektedir. Bilimsel, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerden oluşacak kutlama programı 2018-2019 akademik yılını kapsayacaktır. Kutlama programı çalışanlar, öğrenciler, mezunlar ve ilgili kuruluşların katkılarıyla planlanacaktır.

10.Yıl Logosu’nun, ÖzÜ misyonunu, değerlerini, etkisini ve ÖzÜ’nün her alanda yenilikçi, girişimci ve öncü olma hedefini temsil etmesi beklenmektedir. Tasarlanacak logonun, Özyeğin Üniversitesi mevcut kurumsal kimliği birlikte kullanılabileceği göz önüne alınmalıdır. Özyeğin Üniversitesi Logosu ve mevcut kurumsal kimliğin diğer elemanları, tasarlanan 10.Yıl Logosu’ nun parçası halinde kullanılmamalıdır. 10.Yıl' 'ÖZÜ' kısaltmasıyla birlikte kullanılabilir ve birlikte tasarlanabilir."

Katılım Koşulları

ÖzÜ 10.Yıl Logosu tasarımının elde edilmesi için düzenlenen yarışmaya Özyeğin Üniversitesi lisans ve lisansüstü öğrencileri katılabilirler. Katılımcılar grup halinde yarışmaya katılabilirler. Her yarışmacı veya yarışma grubu birden çok öneri ile yarışmaya katılabilirler.

Özyeğin Üniversitesi 10.yıl Logosu Tasarımı Öğrenci Yarışması Şartnamesi için tıklayınız.