Eki 01, 2018 - Eki 10, 2018

E-İmza Başvuruları Hakkında

Değerli Öğretim Üyelerimiz,

TÜBİTAK, proje başvuruları kapsamında e-imza kullanımına başlamıştır. Tüm ARDEB  proje başvurularının 01/01/2019 tarihi itibari ile e-imza ile yapılması zorunlu olacaktır.

Bu kapsamda e-imzası olmayan ya da kullanım süresi dolan/yakın zamanda dolacak olan ÖzÜ öğretim üyelerimiz için 3 yıllık e-imza başvurusunda bulunulacaktır.

E-imza talep eden akademisyenlerimizin aşağıdaki bilgileri, 8 Ekim Pazartesi mesai bitimine kadar tto@ozyegin.edu.tr adresine bildirmesi beklenmektedir.

Gerekli Bilgiler:

• T.C. Kimlik Numarası
  • Ad Soyad (nüfus cüzdanında geçtiği şekliyle)
  • ÖzÜ e-mail adresi

Konuyla ilgili sorularınız için tto@ozyegin.edu.tr üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Not: ARDEB Programlarına yalnızca doktora yeterliliğini almış ve üzeri araştırmacılar başvuru yapabilmektedir.

Saygılarımızla,
Özyeğin Üniversitesi