Eki 07, 2018 - Eki 11, 2018

Girişimci Gözünden BİGG Programı Öncesi ve Sonrası

Akıllı BES projesiyle Girişim Fabrikası BİGG Hızlandırma Programı’na 2017 yılında katılan ve 150.000 TL BİGG desteğine hak kazanan girişimci Onur Yurtsever ile profesyonel bankacılık kariyerinden, doktora çalışmalarına geçişini ve BİGG desteğiyle hızlanan girişimcilik yolculuğunu konuşacağız.

Yenilikçi teknoloji tabanlı çözümleriyle bir girişim kurmayı ve destek tutarı 200.000 TL'ye yükseltilen TÜBİTAK BİGG Programına başvurmayı hedefleyen tüm proje sahipleri ve girişimciler programa katılabilir.

Etkinlik Özyeğin Üniversitesi’nin Altunizade binasında* 19:00 – 20:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Etkinliğe linkteki sayfadan kayıt olunması gerekmektedir.

2018 Yılı 2. Çağrı dönemi kapsamında Girişim Fabrikası BİGG Hızlandırma Programına başvuru için: http://girisimfabrikasi.com/bigg/

* Sarkusyan Ak İş Merkezi'de bulunan Denizbank şubesinin sağından aşağı inildiğinde etkinlik alanına görevliler tarafından yönlendirme yapılacaktır.

AkıllıBes Hakkında: Bireysel emeklilik sisteminde akıllı yatırım kararları için farklı ve çeşitli çözümler sunan AkıllıBES, robot tavsiye ile birlikte sanal portföyler, yarışma, karşılaştırma ve yeni nesil hesaplama makinesi gibi yenilikçi çözümler üretiyor.