Eki 12, 2018 - Kas 01, 2018

Deneme Erişimi: Islamic Finance Hub (IFH)

Değerli Kütüphane Kullanıcılarımız,

Islamic Finance Hub (IFH), 16 Kasım 2018 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Islamic Finance Hub (IFH); İslami finans ve bankacılık alanında kitaplar, dergi makaleleri, standartlar, konferans bildirileri ve raporlardan oluşan bir pakettir. Bu koleksiyon, İslam uyumlu finans, ekonomi, bankacılık ve hukukun son trendlerini ve uygulamalarını eleştirel bir biçimde araştıran ve analiz eden politika enstitüleri, ekonomik düşünce kuruluşları, hükümet denetleyicileri, bankalar, hukuk firmaları ve akademik kurumları içerir.

*Sadece kampüs içinden erişim vardır.

Username: ozyeginalmanhal

Password: OZYEGIN@2017

Konu Alanları:
• İslami finansal hizmetler
• İslami sermaye piyasaları
• Kurumsal yönetim
• Yasal düzenlemeler
• M&A (Birleşme ve satın alma)

Lütfen Trial Database Feedback Form’u doldurup kaynağın değerlendirilmesine katkıda bulunun. Öğrenci girişi için lütfen burayı tıklayın. İdari ve akademik personel girişi için lütfen burayı tıklayın.

Saygılarımızla,

Kütüphane