Eki 12, 2018 - Kas 01, 2018

Deneme Erişimi: Middle East Strategic Studies Online (MESSO)

Değerli Kütüphane Kullanıcılarımız,

Middle East Strategic Studies Online (MESSO), 16 Kasım 2018 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Middle East Strategic Studies Online (MESSO), Orta Doğu meselelerinde uluslararası ilişkiler, siyaset bilimi ve kamu yönetimi ve hukuk alanında araştırma, istihbarat ve analizler için bir kaynaktır. Veri tabanı, 2007'den itibaren her gün büyüyen 10.000'den fazla rapor içermektedir. MESSO, Orta Doğu'da 6 ülkede 10 düşünce kuruluşu ve araştırma enstitüsünün raporlarını içermektedir.

*Sadece kampüs içinden erişim vardır.

Username: ozyeginalmanhal
Password: OZYEGIN@2017

Konular:
Arap-İsrail ilişkileri
Seçimler ve bölge genelindeki hükümet değişimleri
Eğitim, sağlık, göç, mülteci ve sığınma gibi sosyal konular
Savaşlar, antlaşmalar ve siyaset
Askeri, savunma ve güvenlik
Terörizm ve iç güvenlik meseleleri
Yasalar, bütçeler, ekonomik gelişmeler ve uluslararası anlaşmalar

Lütfen Trial Database Feedback Form’u doldurup kaynağın değerlendirilmesine katkıda bulunun. Öğrenci girişi için lütfen burayı tıklayın. İdari ve akademik personel girişi için lütfen burayı tıklayın.

Saygılarımızla,

Kütüphane